Facilitering, Coaching & Yoga

"Jeg vil gøre verden lidt bedre - hjælpe andre med at have det godt, lev deres liv med mere overskud, lethed og glæde - for at at vi sammen kan forandre verden positivt."
"Det kan jeg bare ikke." "Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre.." "Vi kan bare ikke arbejde / snakke/... sammen..." "Jeg føler mig presset og ved ikke hvordan jeg kan klare det." "Hvordan skal jeg komme igennem det her?" Står du foran et problem, der føles uoverskueligt? Ved du ikke hvad vej du skal gå? Men er du parat til at gribe det an og få hjælp til at komme videre? Så er coaching det rigtige for dig. Sammen finder vi ud af, hvad problemet egentlig handler om, og hvad du kan gøre for at komme videre. Min tilgang er at skabe (gen)forbindelse- med dig selv, andre og naturen. Du er og har alt det du skal bruge for at komme over dine forhindringer. Jeg hjælper dig igennem processen og støtter dig mens du forholder dig til inholdet. Derudover er jeg overbevist over, at vi skal have kroppen med, hvis vi virkelig skal ændre noget. Det skal mærkes og kroppen ved oftest, hvad hovedet ikke har forstået endnu. Hvis det passer til dig, bruger vi fx yoga, en gåtur og åndedrættet. Lyder det tiltrækkende? Kontakt mig gerne, og så finder vi ud af noget.
Mere information...

Hatha Yoga & Restorativ Yoga

I Hatha Yoga kombineres stillinger (asana) med åndedrætsøvelser (pranayama). Da jeg selv er stor tilhænger af dynamik, favner mine Hatha timer både stillinger du holder i længere tid og mere dynamiske flows. Intensiteten kan skures op eller ned, alt efter fokus og ønske. Der vil være pauser mellem stillingerne og tid til at mærke efter. Restorativ Yoga er som en lille hvile-ø i din hverdag som inviterer dig til at søge ro og koble af. Denne blide og meditative yogaform er meget afslappende, kan hjælpe med at berolige dit nervesystem og forløse spændinger. Vi bruger rekvisitter som bl.a. tæpper, puder eller blokke for at støtte kroppen mest optimalt og behageligt. Du ligger i stillingerene så længe din krop har behov for det, og du kan derved bevæge dig hen imod en tilstand af ro og balance. Jeg tilbyder også yoga for gravide inkl. rebozo massage.

DET SKER

WORKSHOPS OG HOLD
2 timers Restorativ Yoga Giv dig selv et lille treat og hvile i hverdagen med restorativ yoga. Vi starter klassen med blide yogastillinger og går over i de restorative stillinger, hvor du kan falde helt til ro og hvile dig. Jeg kommer rundt og laver blide berøringer og har æteriske olier - til dem, der vil. Alle kan være med! Hvor? YOGAMOVES STUDIE, Tallerupvej 21, 5690 Tommerup Aktuelle datoer og tilmelding på min Facebook side.

Kommer snart: Saya Kuat - Jeg er stærk

En selværds-workshop for piger og kvinder i alderen 18-26 år. Den perfekte sammensmeltning mellem teori og praksis: coaching, yoga og klatring. Mærk dig selv, mærk at du er stærk!

Samtale om død og sorg?

Har du brug for at snakke om død og sorg? Lufte nogle tanker og vær i det? Ræk gerne ud til mig!
Face-to-face eller online. Spørg gerne, hvis du er usikker på, om det er noget for dig.
Mere information
Face-to-face eller online. Står du i en konflikt med dig selv en anden eller flere andre? Du kan få hjælp til at løse konflikten og komme videre. Spørg gerne, hvis du er usikker på, om det er noget for dig.
Mere information

Eksamensangst - Coaching forløb: 3 gange

Går du næsten i panik ved at tænke på prøver? Er det mere end bare almindelig nervøsitet? Så kan du hos mig få hjælp og konkrete værktøjer til at forstå din angst og håndtere den. Du behøver ikke bare at overleve i det, du kan gøre noget ved det. Kontakt mig, så finder vi ud af noget.

Om mig

Claudia Ruthenberg

Claudia Ruthenberg

Jeg er ...

Livsglad kvinde // dobbelt drenge-mor // kone // natur-elsker // Jeg skaber (gen)forbindelse med det, du har brug for // (unge)coach - yes! // yogalærer - hatha & restorativ + yoga for gravide // sportsklatrer // skorpion // filosof // surf-forelsket // kreativt tænkende // hjælpsom // spontan // tysker // livs dyb-dykker // vinter-fan med solen i hjertet // passioneret // nysgerrig // bare mig

Mini-CV

Facilitator i Indre Bæredygtighed - Natur som mentor // Ungecoachuddannelse ved Hverdagens Helte // Løsningsorienteret Tilgang LØFT efter Peter Szabo ved Coachingbande.de // konflikthåndtering // Kreativ tænkning ved AAU: Creative Genius (ja, det er titlen!) // Yogalærer // Efterskolelærer // Event- og kulturmanagement // Cand. mag. filosofi & engelske studier (Uni Leipzig)

Kontakt

Kontakt:

Claudia Ruthenberg

Tommerup Stationsby

Mobil: 60 62 63 96

Email: cc.ruthenberg@gmail.com

 

Skriv til mig