Velkommen
Velkommen
Yoga & Coaching
KOMMER SNART: COACHING for unge og voksne - online eller face-to-face

HOLD OG ARRANGEMENTER - Find det der passer til dig

SNART: Løsningsorienteret coaching

Til teenagere og voksne Online eller face-to-face
Mandage kl. 9.00-10.15 Start: mandag, d. 23.8. Til dig, der gerne vil starte med yoga. Vi gentager yogaøvelserne mange gange, så du kan lære dem og føle dig trygt.
Klik her for information og tilmelding
Tirsdage kl. 10.30-11.45 Start: tirsdag, d. 23.8. Vil du gerne starte med at meditere, men hvordan? Vi skifter mellem yogaøvelserne og meditation og øger "siddetiden" langsomt. For at finde det, der passer til dig, prøver vi forskellige meditationsformer og øvelser.
Klik her for information og tilmelding
Tirsdage kl. 18.45-20.00 Start: tirsdag, d. 17.8. Her er fokus på ro og tryghed. Vi laver både øvelser for at arbejde med kroppen og restorativ yoga, som er designet til at berolige dit nervesystem. Alle kan være med.
Klik her for information og tilmelding

Yoga - Coaching - Dance-workout

Hatha Yoga & Restorativ Yoga

I Hatha Yoga kombineres stillinger (asana) med åndedrætsøvelser (pranayama). Da jeg selv er stor tilhænger af dynamik, favner mine Hatha timer både stillinger du holder i længere tid og mere dynamiske flows. Intensiteten kan skures op eller ned, alt efter fokus og ønske. Der vil være pauser mellem stillingerne og tid til at mærke efter. Restorativ Yoga er som en lille hvile-ø i din hverdag som inviterer dig til at søge ro og koble af. Denne blide og meditative yogaform er meget afslappende, kan hjælpe med at berolige dit nervesystem og forløse spændinger. Vi bruger rekvisitter som bl.a. tæpper, puder eller blokke for at støtte kroppen mest optimalt og behageligt. Du ligger i stillingerene så længe din krop har behov for det, og du kan derved bevæge dig hen imod en tilstand af ro og balance.

Coaching - for unge og voksne

Står du foran et problem, der føles uoverskueligt? Ved du ikke hvad vej du skal gå? Men er du parat til at gribe det an og få hjælp til at komme videre? Så er coaching det rigtige for dig. Sammen finder vi ud af, hvad problemet egentlig handler om og hvad du kan gøre for at komme videre. Min tilgang er, at du er og har alt det du skal bruge for at komme over dine forhindringer. Jeg hjælper dig igennem processen og støtter dig der mens du forholder dig til inholdet.

Yoga for Gravide og Rebozo Massage

Som mor til to ved jeg, hvordan det føles at ens liv lige pludselig bliver til mere. Yoga i graviditeten er omsorg for dig selv og din baby og kan hjælpe med at iagttage forandringerne mere bevidst. Igennem yogaøvelser og dans holder du kroppen stærk og smidig samtidig med, at du forebygger graviditetsbesvær. En meget vigtig del er åndedrætsøvelser og afspænding, hvor der er fokus på at mærke dig selv, følge din intuition og sænke farten. Rebozo Massagen kommer oprindeligt fra Sydamerika, hvor et tørklæde (rebozo'en) bliver brugt til rigtig meget i hverdagen – bl. a. til at bære børn eller give massage. I Rebozo massagen omslutter tørklædet dine kropsdele og jeg "vugger" dig med mere eller mindre kraftige bevægelser. Især i graviditeten giver det en fornemmelse af mindsket tyngdekraft og (i maven) og virker dermed afslappende og forløsende, især i lænden. Rebozo massagen er som om at blive vugget i mors arme.

Om mig

Claudia Ruthenberg

Claudia Ruthenberg

Underviser
Jeg hedder Claudia bor sammen med min mand og mine to børn i Tommerup St. på Fyn. Til daglig arbejder jeg som efterskolelærer og underviser vores unge i sprog og innovation – og selvfølgelig i yoga. Yoga er min store passion og som yogalærer deler jeg gerne med god energi og et glimt i øjet. Jeg er fascineret af de mange lag yoga har, som gør, at den kan møde folk, der hvor de er lige nu og hjælpe med at skabe ro og harmoni i kroppen og sindet. Jeg er uddannet i klassisk Hatha yoga efter Sivananda, børneyoga, Restorativ yoga, yoga i graviditeten, yoga for mennesker med traume og meditation. Mit særlige fokus ligger på flow, ro og dyb afspænding. Til coaching kom jeg igennem mit arbejde på efterskolen. Jer er ved at uddanne mig som systemisk coach hos Coachingbande og som unge coach hos Generator.

Kontakt

 

Kontakt:

Claudia Ruthenberg

Tommerup Stationsby

Mobil: 60 62 63 96

Email: cc.ruthenberg@gmail.com

 

Skriv til mig