Yoga med Claudia
Yoga med Claudia
Stilheds-Yoga-Retreat på Bjørnø
Stilheds-Yoga-Retreat på Bjørnø
2.-4. oktober 2020

Yoga - Massage - Dans

Hatha Yoga & Restorativ Yoga

I Hatha Yoga kombineres stillinger (asana) med åndedrætsøvelser (pranayama). Da jeg selv er stor tilhænger af dynamik, favner mine Hatha timer både stillinger du holder i længere tid og mere dynamiske flows. Intensiteten kan skures op eller ned, alt efter fokus og ønske. Der vil være pauser mellem stillingerne og tid til at mærke efter. Restorativ Yoga er som en lille hvile-ø i din hverdag som inviterer dig til at søge ro og koble af. Denne blide og meditative yogaform er meget afslappende, kan hjælpe med at berolige dit nervesystem og forløse spændinger. Vi bruger rekvisitter som bl.a. tæpper, puder eller blokke for at støtte kroppen mest optimalt og behageligt. Du ligger i stillingerene så længe din krop har behov for det, og du kan derved bevæge dig hen imod en tilstand af ro og balance.

Yoga for Gravide

Som mor til to ved jeg, hvordan det føles at ens liv lige pludselig bliver til mere. Yoga i graviditeten er omsorg for dig selv og din baby og kan hjælpe med at iagttage forandringerne mere bevidst. Igennem yogaøvelser og dans holder du kroppen stærk og smidig samtidig med, at du forebygger graviditetsbesvær. En meget vigtig del er åndedrætsøvelser og afspænding, hvor der er fokus på at mærke dig selv, følge din intuition og sænke farten.

Rebozo Massage

Rebozo Massagen kommer oprindeligt fra Sydamerika, hvor et tørklæde (rebozo'en) bliver brugt til rigtig meget i hverdagen – bl. a. til at bære børn eller give massage. I Rebozo massagen omslutter tørklædet dine kropsdele og jeg "vugger" dig med mere eller mindre kraftige bevægelser. Især i graviditeten giver det en fornemmelse af mindsket tyngdekraft og (i maven) og virker dermed afslappende og forløsende, især i lænden. Rebozo massagen er som om at blive vugget i mors arme.
Groove er nem, sjov og simpel måde at danse på. Vi bruger meget enkle dansetrin, uden kompliceret koreografi hvor vi skal være ens. Tvært imod. Du kan udforme trinene som du vil, på din helt egen, kreativ måde. Vi bruger mange forskellige musikstile - alt fra latin, klassisk, hiphop, funk, jazz og mange mere. Alle kan være med, du behøver ikke have danseerfaring! Slip dig løs og ha' det sjovt med GROOVE!

Om mig

Claudia Ruthenberg

Claudia Ruthenberg

Underviser
Jeg hedder Claudia bor sammen med min mand og mine to børn i Tommerup St. på Fyn. Til daglig arbejder jeg som efterskolelærer og underviser vores unge i sprog og innovation – og selvfølgelig i yoga. Yoga er min store passion og som yogalærer deler jeg gerne med god energi og et glimt i øjet. Jeg er fascineret af de mange lag yoga har, som gør, at den kan møde folk, der hvor de er lige nu og hjælpe med at skabe ro og harmoni i kroppen og sindet. Jeg er uddannet i klassisk Hatha yoga efter Sivananda, børneyoga, Restorativ yoga, yoga i graviditeten, yoga for mennesker med traume og meditation. Mit særlige fokus ligger på flow, ro og dyb afspænding.

Kontakt

 

Kontakt:

Claudia Ruthenberg

Tommerup Stationsby

CVR: 41069074

Mobil: 60 62 63 96

Email: cc.ruthenberg@gmail.com

 

Skriv til mig